Magic Red Casino

Kazinoja më e mirë në rrjet
ndjek Luaj Tani!
10

I përkryer

9.7

Mesatarja e përdoruesit

NDËRTO SHKALLËN E BESNIKËSISË DHE FITO PIKË SHPËRBIMI!

Ndërsa ngjiteni në shkallën e Besnikërisë, do të fitohen pikë shpërblimi që mund të shkëmbehen me bonuse. Përfitoni avantazhet e shumta që vijnë me çdo status të ri të Besnikërisë duke filluar të grumbulloni pikë besnikërie menjëherë.

Avantazhe të veçanta

 • Programi ynë i besnikërisë tani përfshin një sërë ofertash unike bonusesh dhe shpërblimesh për të gjithë lojtarët tanë. Më poshtë jepen fakte të rëndësishme rreth këtyre avantazheve të reja.
 • Një ditë pas përmirësimit, hyjnë në fuqi të gjitha avantazhet e Paketës së Mirëpritjes së Besnikërisë.
 • Ari, Platini dhe Prestigji Për një periudhë 3-ditore, ofrohen bonuse të paketave të mirëseardhjes.
 • Vetëm depozitat e bëra gjatë 14 ditëve të mëparshme kanë të drejtë për bonusin e së dielës.
 • Asnjë depozitë nuk është e nevojshme; Bonuset e së dielës aplikohen automatikisht në llogarinë e një lojtari pas hyrjes!
 • Ju mund të merrni vetëm një bonus çdo ditë. Prandaj, nxitja e Paketës së Mirëseardhjes ka përparësi ndaj çdo oferte tjetër, duke përfshirë promovimin tonë javor të së dielës, nëse merrni një përmirësim gjatë fundjavës.
 • Bonusi i përsëritur i kthimit të parave

Pikët dhe shëlbimi për shpërblime

 • Keni nevojë për më shumë informacion mbi programin tonë të besnikërisë? Për informacion mbi mënyrën se si të përdorni dhe të shfrytëzoni pikët tona të shpërblimit, vazhdoni të lexoni.
 • Për shumicën e lojërave, çdo 40 dollarë bast në modalitetin e parave reale rezulton në dhënien e 1 pikë shpërblimi. Vizitoni faqen tonë të Politikës së Bonusit, ku zbatohen kushtet dhe kufizimet, për informacione të mëtejshme.
 • Duke grumbulluar pikë shpërblimi, niveli juaj i besnikërisë mund të rritet. Niveli juaj i besnikërisë me ne rritet së bashku me të! Megjithatë, nivelet tona Premium dhe Prestige janë ekskluzivisht të aksesueshme me ftesë.
 • Ekziston një normë e ndryshme riblerjeje për çdo nivel besnikërie që specifikon sa pikë duhet të grumbulloni përpara se t'i konvertoni ato në para të gatshme bonus. Për shembull, Prestige i duhen vetëm 15 pikë për të shlyer një euro, ndërsa Bronzit i nevojiten 30.
 • Duke u regjistruar, duke zgjedhur "Llogaria ime" nga menyja, më pas duke klikuar "Shpërblimet e mia", mund të shihni statusin tuaj.

 

Fjalëkalimi humbur