Programet Affiliate

Programet shoqëruese të lojërave të fatit janë partneritete midis operatorëve të lojërave të fatit në internet dhe filialeve që promovojnë shërbimet e tyre në këmbim të komisioneve për referimet e lojtarëve. Këto programe janë një mënyrë popullore për filialet për të fituar para, ndërsa ndihmojnë gjithashtu në drejtimin e trafikut në kazinotë në internet dhe librat sportiv.

9.4

Mahnitës

Filialet e Grupit Betsson

Betsson Group Affiliates është një filial me reputacion i lojërave të fatit i njohur për gamën e gjerë të shërbimeve dhe mbështetjen e klientëve të nivelit të lartë. Programi ofron com...[Lexo më shumë]

9.3

Mahnitës

Partnerët Global Live

Global Live Partners është një program bashkëpunëtor me reputacion të lojërave të fatit i njohur për përkushtimin e tij për të ofruar shërbime të jashtëzakonshme për partnerët e tij. Me një...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialin e Melbet

Programi i Filialeve Melbet është një zgjedhje e njohur në mesin e bashkëpunëtorëve të lojërave të fatit. Ofron një strukturë komisioni konkurruese, një përzgjedhje të gjerë lojërash për të...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialin Casiplay

Casiplay është një filial i njohur i lojërave të fatit që ofron një shumëllojshmëri të gjerë lojërash dhe opsionesh bastesh. Ka një ndërfaqe miqësore për përdoruesit që është e drejtpërdrejtë...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialin WagerJoint

WagerJoint është një program bashkëpunëtor me reputacion të lojërave të fatit i njohur për normat e tij konkurruese të ndarjes së të ardhurave, pagesat në kohë dhe portofolin e gjerë të kazinove...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Affiliates Rock Solid

Rock Solid Affiliates është një program filial i lojërave të fatit që ofron struktura konkurruese komisionesh, pagesa të shpejta dhe një gamë të larmishme kazinosh br...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Bashkëpunëtorët LuckyStar

LuckyStar Affiliates është një platformë e njohur e filialeve të lojërave të fatit e njohur për gamën e saj të gjerë të markave të kazinove. Ato ofrojnë tarifa konkurruese komisionesh dhe t...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

AffMore Filialin

AffMore është një platformë marketingu e filialeve që ofron një gamë të gjerë zgjidhjesh marketingu për bizneset. Ofron një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, komp...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialin vetëm për partnerët

Partners Only Affiliates është një program filial që ofron partneritete dhe përfitime ekskluzive për anëtarët e tij. Ai ofron një platformë për bashkëpunëtorët...[Lexo më shumë]

9.3

Mahnitës

Filialet e Grupit BetHard

BetHard Group Affiliates është një program bashkëpunëtor me reputacion që ofron një shumëllojshmëri të markave të lojërave në internet. Ato ofrojnë tarifa konkurruese të komisioneve, përdorues-...[Lexo më shumë]

9.5

Mahnitës

Filialin e Ndërveprimit Sportiv

Programi i bashkëpunëtorëve Sports Interaction është një platformë me reputacion për individët e interesuar në promovimin e basteve sportive në internet dhe lojërave të kazinosë. Ajo ofron...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Programi i Filialit BitStarz

BitStarz Affiliate është një platformë që ju lejon të zhbllokoni potencialin tuaj të fitimit dhe të maksimizoni fitimet tuaja. Me një gamë të gjerë funksionesh dhe mjetesh,...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialet e BetChain

BetChain Affiliates është një program bashkëpunëtor me reputacion në industrinë e iGaming. Ato ofrojnë një platformë miqësore për përdoruesit, një përzgjedhje të gjerë mjetesh marketingu...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialet Tau

Filialet Tau është një rrjet filialesh shumë i vlerësuar, i njohur për përkushtimin e tyre për të ofruar shërbime të shkëlqyera si për reklamuesit ashtu edhe për botuesit.[Lexo më shumë]

9.5

Mahnitës

Filialin e Partnerëve të Kunjit

Stake Partners Affiliate është një program shoqërues me reputacion dhe i besueshëm në industrinë e iGaming. Ato ofrojnë një gamë të larmishme kazinosh me cilësi të lartë dhe ...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialin INetBet

INetBet është një program filial i mirë-krijuar në industrinë e lojërave të fatit në internet. Ato ofrojnë një gamë të gjerë të markave të kazinove dhe librave sportiv për filialet...[Lexo më shumë]

9.5

Mahnitës

Filialin e artizanatit të lojërave të fatit

Gambling Craft është një program bashkëpunëtor me reputacion në industrinë e iGaming. Ato ofrojnë marka të kazinove me cilësi të lartë, tarifa të shkëlqyera komisionesh dhe të besueshme...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Bashkëpunëtor i basteve në shtëpi

Programi shoqërues i lojërave të fatit Bet at Home është me reputacion, i përshtatshëm për përdoruesit dhe ofron komisione konkurruese. Ofron mjete efektive marketingu dhe su...[Lexo më shumë]

9.5

Mahnitës

Affiliates Alpha

Alpha Affiliates është një program filial i lojërave të fatit me reputacion të lartë. Ato ofrojnë një gamë të gjerë të markave të kazinove në internet për të promovuar, secila me një reputacion të fortë...[Lexo më shumë]

9.4

Mahnitës

Filialin Pantasia

Pantasia Affiliate është një program bashkëpunëtor me reputacion të lojërave të fatit që ofron një gamë të gjerë lojërash kazino online dhe mundësi bastesh. Ato ofrojnë një...[Lexo më shumë]

Fjalëkalimi humbur